Početak sezone za Radnički

Dragan Jevremović 2020.
Komentari

Fudbaleri Radničkog će u okviru prvog kola Linglong Superlige dočekati ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca 1. avgusta na Čairu. Utakmica će početi od 19.30 časova.

Foto: www.needpix.com

Fudbaleri Radničkog će novu sezonu početi kod kuće, gde im u goste dolazi povratnik u elitni rang takmičenja, ekipa Metalca. Posle uspešnih priprema, trener Radoslav Batak će morati da uigra ekipu koja je pretrpela puno promena. Tim je ostao bez ključnih prvotimaca, Nikole Čumića i Saše Stojanovića, a kao njihove zamene dovedeni su iskusni superligaški igrači Filip KasalicaTodor Petrović, Nikola Aksentijević, Nenad Gavrić, Žarko Marković, Nenad Šljivić, Aleksandar Kostić i Dušan Stojiljković

Pošto od ove sezone u Superligi važi novo pravilo da svaki tim u startnoj postavi mora imati dva fudbalera starosti do 21 godine, Radnički je doveo i nekoliko mladih igrača, koji će probati da se nametnu stručnom štabu. U pitanju su Ilija Spasić, Luka Petrović i Kristijan Živković. Superliga će od ove sezone umesto 16 sada brojati 20 timova.

Utakmica protiv Metalca će se zbog epidemiološke situacije igrati bez prisustva publike.

Ključne reči: sport , fudbal , Linglong Super liga , radnički , Metalac , čair ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.