Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Vaterpolo

Delfini u velikom derbiju protiv Hrvatske

Aleksandra Đokić 9.12.2018. Komentari

U okviru trećeg kola Evropa kupa Svetske lige vaterpolisti Srbije sastaće se sa reprezentacijom Hrvatske. Meč će biti odigran 12. decembra od 17.30 u Čairu.

Foto: facebook/WaterpoloSerbia

Nišlije će biti u prilici da isprate pravi spektakl između Srbije i Hrvatske, dve reprezentacije koje su do sada odigrale mnogo velikih i značajnih mečeva. Poslednji je pripao delfinima, kada su u polufinalu Evropskog prvenstva u Barseloni savladali barakude rezultatom 9 : 7.

Selektor Srbije Dejan Savić je na spisak uvrstio golmane Gojka Pijetlovića, Branislava Mitrovića i igrače Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Savu Ranđelovića, Miloša Ćuka, Duška Pijetlovića, Nemanju Vica, Milana Aleksića, Nikolu Jakšića, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Stefana Mitrovića, Radomira Drašovića i Strahinju Rašovića. 

Takmičenje Evropa kup je kvalifikacioni deo Svetske lige, čiji će pobednik biti učesnik Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine. Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj su još i reprezentacije Hrvatske i Rumunije. Prodaja karata za ovaj duel počinje 10.  decembra na biletarnici bazena Čair. Cena ulaznice je 400 dinara.

EVROPA KUP,čair,sport,VATERPOLO,HRVATSKA,Srbija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.