Arhitektonski studentski kongres na GAF-u

Aleksandra Ničić 2017.
Komentari

Arhitektonski studentski kongres održaće se od 30. oktobra do 2. novembra na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu. Početak je od 10 časova.

www.spsnational.org

Događaj obuhvata niz stručnih predavanja, prezentacija i radionicu. Osim studenata, ove godine Arhitektonskom studentskom kongresu prisustvovaće i nastavno osoblje Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, kao i gostujući profesori. Tema ovogodišnjeg kongresa je Raskorak. Studenti će opisati mimoilaženje između potreba i sredstava, ideja i realnosti, želja i mogućnosti. Arhitektonski studentski kongres je događaj koji svake godine okuplja studente arhitekture sa prostora bivše Jugoslavije. Predstavlja priliku budućim arhitektama da razmene ideje i iskustva. Ove godine organizatori su Građevinsko-arhitektonski fakultet i Klaster urbanog planiranja.

Cilj ovogodišnjeg Arhitektonskog studentskog kongresa je da studenti odgovorom na temu jedni drugima približe svoje doživljaje lokalne arhitekture i stvarnosti. Ulaz je slobodan.

Ključne reči: gaf , Građevinskoarhitektonski fakultet , ASK , Arhitektonski studentski kongres , Klaster urbanog planiranja ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.