Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nedelja Departmana za pedagogiju na Filozofskom fakultetu

Jelena Živadinović 5.4.2019. Komentari

Departman za pedagogiju Filozofskog fakulteta obeležiće svoju nedelju u periodu od 8. do 12. aprila. Ogranizovane su brojne aktivnosti od predavanja, do takmičenja i radionica.

Foto: www.earq.com

Prvog dana od 18 časova u učionici 304 biće organizovano Pedagoško razgibavanje, gde će prisutni moći da se kroz razgovor sa studentima i asistentima upoznaju sa studijama pedagogije. Drugog gana, takođe od 18 časova u učionici 304, doc. dr Marija Marković održaće predavanje na temu Prevencija vršnjačkog nasilja u školskom kontekstu. Pored toga, biće predstavljen i časopis Godišnjak za pedagogiju i druga izdanja ovog departmana. Sa Vikipedijom na ti je takmičenje u pisanju članaka iz oblasti vaspitanja i obrazovanja koje će se održati 10. aprila od 17 časova u učionici 41. Bivši studenti pedagogije i udruženje Optimum organizuju 11. aprila od 18 časova radionicu pod nazivom Predagogija kao profesionalni poziv i životno opredeljenje. Radionica će se održati u učionici 304.

Poslednjeg dana obeležavanja nedelje Departmana za pedagogiju u amfiteatru 21 od 17 časova biće održana stručna tribina Multidimenzionalnost profesije pedagoga u savremenom dobu. Gosti tribine biće iskusni pedagozi kao što su Jelena Jovanović, Đorđe Vidosavljević, Tijana Maljenović, Mirjana Stojnev i drugi. 

Ulaz je besplatan.

Nedelja Departmana za pedagogiju,Filozofski fakultet u Nišu,Univerzitet u Nišu,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.