Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

(Ne)inkluzivna priča i građanski forum na Filozofskom fakultetu

Jelena Živadinović 14.9.2019. Komentari

Društvo za razvoj dece i mladih Otvoreni klub održaće 18. septembra inkluzivnu predstavu (Ne)inkluzivna priča i građanski forum u amfiteatru 301 na Filozofskom fakultetu. Početak je zakazan za 15 časova.  

Foto: www.facebook.com/pg/otvoreniklub

Događaj se organizuje u okviru projekta Inkluzivnim obrazovanjem do inkluzivnog društva, a cilj je predstavljanje trenutnih izazova u oblasti inkluzivnog obrazovanja, kao i pokretanje diskusije sa građanima o problemima inkluzivnog obrazovanja i merama za njihovo rešavanje na lokalnom nivou. Na forumima će se prikupljati mišljenja i predlozi građana, od kojih će se formirati dokument Predlog praktične politike sa preporukama, koji će biti dostavljen svim relevantnim institucijama i zainteresovanim stranama na lokalnom nivou.

Inkluzivna predstava i građanski forumi realizuju se u okviru programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje i projekta Aktivni građani − bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije, koji realizuje BOŠ uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.

(Ne)inkluzivna priča,Filozofski fakultet u Nišu,Društvo za razvoj dece i mladih,predstava,fakulteti,studenti,studentski zivot,građanski forum,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.