O prednostima i zamkama novih tehnologija na Ekonomskom fakultetu

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Predavanje dr Ranka Rajovića pod nazivom Prednosti i zamke novih tehnologija biće održano 21. oktobra na Ekonomskom fakultetu. Početak je zakazan za 17.30 časova.

Foto: www.sciencedaily.com

Predavanje je prvenstveno namenjeno roditeljima, ali svi zainteresovani mogu prisustvovati. Između ostalog, biće reči o tome na koji način nove tehnologije mogu uticati na kognitivne sposobnosti, koliko se brzo javlja zavisnost od različitih uređaja, koje su posledice toga, kako pomoći novim generacijama, kao i o mnogim drugim stvarima u vezi sa ovom temom.

U saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj, dr Rajović organizuje deset predavanja u različitim gradovima Srbije u okviru projekta Edukacija društva i promocija inovacionog programa za unapređenje funkcionalnog znanja kao korena inovacionog preduzetništva i regionalnog razvoja Republike Srbije

Ulaz je slobodan, ali je neophodno imati ulaznicu. Jedna ulaznica važi za jednu osobu i može se nabaviti u školi ili vrtiću koji dete pohađa, a može se obaviti i rezervacija popunjavanjem formulara.

Ključne reči: fakulteti , Ekonomski fakultet , Niš , prednosti , zamke , nove tehnologije , studenti , studentski zivot , Dr Ranko Rajovic ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.