Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

O prednostima i zamkama novih tehnologija na Ekonomskom fakultetu

Tamara Radovanović 19.10.2019. Komentari

Predavanje dr Ranka Rajovića pod nazivom Prednosti i zamke novih tehnologija biće održano 21. oktobra na Ekonomskom fakultetu. Početak je zakazan za 17.30 časova.

Foto: www.sciencedaily.com

Predavanje je prvenstveno namenjeno roditeljima, ali svi zainteresovani mogu prisustvovati. Između ostalog, biće reči o tome na koji način nove tehnologije mogu uticati na kognitivne sposobnosti, koliko se brzo javlja zavisnost od različitih uređaja, koje su posledice toga, kako pomoći novim generacijama, kao i o mnogim drugim stvarima u vezi sa ovom temom.

U saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj, dr Rajović organizuje deset predavanja u različitim gradovima Srbije u okviru projekta Edukacija društva i promocija inovacionog programa za unapređenje funkcionalnog znanja kao korena inovacionog preduzetništva i regionalnog razvoja Republike Srbije

Ulaz je slobodan, ali je neophodno imati ulaznicu. Jedna ulaznica važi za jednu osobu i može se nabaviti u školi ili vrtiću koji dete pohađa, a može se obaviti i rezervacija popunjavanjem formulara.

fakulteti,Ekonomski fakultet,Niš,prednosti,zamke,nove tehnologije,studenti,studentski zivot,Dr Ranko Rajovic,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.