Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Obeležen osmi rođendan Studentskog dnevnog lista

Tamara Radovanović 6.11.2019. Komentari

Naš tim obeležio je danas osam godina postojanja Studentskog dnevnog lista. Proslavi su prisustvovali članovi redakcije i lektori SDL-a, neki od profesora i asistenata Filozofskog fakulteta, kao i dekanica prof. dr Natalija Jovanović. 

Foto: Anđela Petrović

Osim prezentacije sa nekim od najčitanijih tekstova iz proteklih 12 meseci, urednici su prisutnima pustili i kratak video-snimak o radu redakcije. Glavna i odgovorna urednica Aleksandra Ničić kazala je da bez SDL-a za nju i njene kolege studije novinarstva ne bi imale istu čar. Privilegija je učiti od starijih kolega, a kasnije to znanje preneti mlađim kolegama koje pokazuju kreativnost i talenat svakim danom sve više, te sam sigurna da će biti odlični novinari, istakla je. Aleksandra se posebno zahvalila dekanici Filozofskog fakulteta prof. dr Nataliji Jovanović, profesorima i asistentima, kao i koordinatoru lista Nevenu Obradoviću. Profesor Neven je uvek bio uz nas, čak i kada smo činili greške nije se povlačio već se borio za SDL

SDL je osnovan 1. novembra 2011. godine na inicijativu studenata Filozofskog fakulteta u Nišu. Vode ga i uređuju studenti Departmana za komunikologiju i novinarstvo u saradnji sa studentima Srbistike, a poslednjih godina aktivno su pisali i studenti drugih smerova i sa drugih fakulteta. Novinari SDL-a će se i u periodu koji sledi truditi da na najbolji mogući način informišu čitaoce. 

fakulteti,Studentski dnevni list,rođendan,Filozofski fakultet u Nišu,studenti,Niš,obeležavanje,amfiteatar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.