Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Filozofski fakultet doneo odluku o reorganizaciji nastave

Jovan Živković 15.3.2020. Komentari

Usled pandemije virusa korone COVID-19, Filozofski fakultet je doneo odluku o reorganizaciji nastave i rada. Zbog velikog broja studenata i manjka raspoloživog prostora koji bi obezbedio bezbednu distancu među njima, svi oblici direktne nastave, grupne konsultacije i izrada predispitnih obaveza realizovaće se putem elektronskih medija. 

Foto: www.filfak.ni.ac.rs

Nastavnici i saradnici biće u obavezi da studentima isporučuju materijale za rad u terminima redovnog rasporeda nastave predavanja i vežbi za konkretan predmet, kao i da u tom terminu budu dostupni studentima preko sredstava za komunikaciju na daljinu kao što su imejl, Gugl grupe, Gugl učionica, Gugl hengaut, Vajber, Skajp i telefon. Svi vidovi nastave koji podrazumevaju odlazak studenata u druge ustanove neće se obavljati do stvaranja uslova za njihovo bezbedno sprovođenje. Odbrane završnih radova studenata i doktorskih disertacija mogu se realizovati samo uz prisustvo kandidata i članova komisije. Sem toga, prilikom zakazivanja odbrana završnih radova i doktorskih disertacija obavezno je izjašnjavanje kandidata o terminu u kome bi odbrana bila zakazana. Stručne službe Fakulteta radiće prema ustaljenom radnom vremenu. 

O načinu korišćenja laboratorija za hemiju u zgradi Filozofskog fakulteta u predstojećem periodu biće sačinjen sporazum sa dekanom Prirodno-matematičkog fakulteta. Uprava Fakulteta će uskoro sačiniti i preciznija uputstva o načinu realizacije nastave i drugih aktivnosti na Fakultetu.

fakulteti,koronavirus,korona virus,reorganizacija,nastava,pandemija,epidemija,Filozofski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.