Balkanski motivacioni vikend na Mašinskom fakultetu

Jelena Živadinović 2017.
Komentari

Studentska organizacija ESTIEM ovogodišnji je domaćin tradicionalnog Balkanskog motivacionog vikenda koji će se održati u periodu od 15. do 17. decembra na Mašinskom fakultetu. Cilj događaja jeste povezivanje mladih sa Balkana, ali i razgovor o bitnim inženjerskim temama.

www.microsoft.com

Mladi sa Balkana dolaze 15. decembra i već tada ih očekuje niz aktivnosti koje imaju za cilj upoznavanje i edukaciju. Sutradan će gosti iz inostranstva imati prilike da učestvuju u korisnim radionicama i predavanjima, kao i u turističkom razgledanju grada. Istog dana sve prisutne očekuje i Balkansko veče, u sklopu koga će svako doneti svoja tradicionalna jela. Među gostima biće predstavnika iz Bugarske, Rumunije, Makedonije kao i drugih lokalnih grupa iz Srbije kao što su LG Novi Sad i LG Beograd. Kako kaže student druge godine Mašinskog fakulteta i predsednik ESTIEM-a Vasilije Luka Savić, prijateljstvo sa ostalim lokalnim grupama je od izuzetne važnosti za sve članove, jer se na taj način razmenjuju razna iskustva koja treba imati u vidu pri daljem radu organizacije. Posebno ističe i lokalnu grupu koja je za kratko vreme doživela neverovatnu ekspanziju na svakom polju.

ESTIEM LG Niš predstavlja lokalnu grupu udruženja evropskih studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta sa sedištem na Mašinskom fakultetu. ESTIEM postoji u 31 evropskoj zemlji i broji preko 78 lokalnih grupa na Univerzitetima širom Evrope. Studentska organizacija je neprofitna i bavi se isključivo studentima.

Ključne reči: ESTIEM , Mašinski fakultet , Balkanski motivacioni vikend ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.