Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Virtuelna nedelja Departmana za komunikologiju i novinarstvo

Emilija Kostić 30.4.2020. Komentari

Departman za komunikologiju i novinarstvo će u periodu od 4. do 8. maja organizovati virtuelnu nedelju posvećenu aktivnostima koje se realizuju na studijskim programima Novinarstvo i Komuniciranje i odnosi s javnošću. 

Foto: unsplash.com

Virtuelna nedelja biće organizovana u okviru obeležavanja Svetskog dana medijskih sloboda, 3. maja. Srednjoškolci i ostali zainteresovani imaće priliku da pogledaju pripremljen sadržaj ili učestvuju u nekoj od aktivnosti među kojima se nalaze video priče, slike i kolumne studenata, razgovor sa nastavnicima i saradnicima na Departmanu i drugo. Takođe, organizovan je i konkurs za kratak esej na temu Istina i mediji. Dužina eseja treba da iznosi do dve strane u Word-u, a okvirne teme mogu biti nezavisnost novinarstva, objektivno novinarstvo, lažne vesti i postistina. Krajnji rok za slanje radova je 3. maj u 12 sati na imejl adresu .

Oni koji žele da učestvuju u razgovoru sa nastavnicima i saradnicima 7. maja u 18 sati moraju poslati prijavu na mejl. Prijava treba da sadrži ime i prezime, mesto i naziv škole. 

Više informacija možete pronaći na sajtu Fakulteta.

fakulteti,studenti,svetski dan medijskih sloboda,virtuelna nedelja,deparman za komunikologiju i novinarstvo,esej,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.