Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

EBEC Challenge takmičenje na Elektronskom fakultetu

Miljana Radisavljević 13.12.2017. Komentari

Inženjersko takmičenje studenata pod nazivom EBEC Challenge biće održano od 22. do 24. decembra na Elektronskom fakultetu. Prijave su otvorene do 15. decembra.

Foto: BEST Niš

Takmičari će se nadmetati u dve kategorije: Team Design i Case Study. Prva kategorija podrazumeva rešavanje nekog inženjerskog problema i konstruisanje naprave od obezbeđenih materijala, koja će moći da izvrši zadatu funkciju. Kategorija Case Study omogućava takmičarima da kroz pronalaženje i prezentovanje rešenja određenog tehničko-menadžerskog problema testiraju svoje znanje, veštine, inovativnost i originalnost. Opisi zadataka i prezentacija rešenja biće na engleskom jeziku. Pravo na učešće imaju svi studenti Univerziteta u Nišu. Pobednici takmičenja će osvojiti vredne nagrade, kao i plasman u dalju rundu takmičenja EBEC Challenge Balkan.

Prijave za takmičenje vrše se putem sajta organizacije Best, gde se prijavljuju timovi, koji broje četiri člana. Ukoliko neko želi da se prijavi, ali nema oformljen tim, i u tom slučaju postoji rešenje. Pojedinac se prijavljuje sam, a organizatori događaja, na osnovu prijave, oformljuju tim, takođe od četiri člana. 

Organizator EBEC Challenge takmičenja je studentska organizacija BEST. U pitanju je događaj koji pruža priliku mladim ljudima i budućim inženjerima da se oprobaju u rešavanju praktičnih zadataka, a ujedno i da prošire svoje dotadašnje znanje stečeno tokom školovanja i studiranja. Osim toga, takmičenje podstiče razvitak timskog duha i koordinaciju unutar tima.

best nis,ebec,inzenjersko takmicenje,elektornski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.