Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Onlajn Nedelja Departmana za psihologiju

Jelena Marković 12.12.2020. Komentari

Departman za psihologiju Filozofskog fakulteta organizuje virtuelnu Nedelju Departmana koja će trajati od 22. do 25. decembra.

Foto: unsplash.com

Učenici srednjih škola imaće priliku da upoznaju psihologiju kao nauku posvećenu bitnim životnim poljima, odnosno društvenim odnosima. Departman za psihologiju nudi priliku budućim studentima psihologije da saznaju kakva su iskustva studiranja, kako najlakše da pripreme prijemni ispit i različite poslove koje psiholog može da obavlja. U okviru ovog događaja održaće se dva predavanja. Tema prvog predavanja je Ljubav i teorija privrženosti, koja nudi veliki broj pitanja i odgovora iz važne životne oblasti − bliskih i bitnih ljubavnih odnosa. Drugo predavanje takođe podrazumeva značajnu temu: Obmane u javnoj komunikaciji, koja pruža odgovore na pitanja poput: Zašto neki ljudi pokušavaju da nas obmanu? Zašto obmanu ne primetimo ni kada bi trebalo da nam bude očigledna? Predavači će nastojati da odgovore na postavljena i mnoga druga pitanja.

Svi zainteresovani učesnici se mogu prijaviti putem formulara, a dodatne informacije možete naći na sajtu Filozofskog fakulteta.

fakulteti,Filozofski fakultet,Departman za psihologiju,onlajn,psihologija,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.