Novi naučni skup na Filozofskom fakultetu

Sonja Stefanović 2018.
Komentari

Savez studenata Filozofskog fakulteta organizuje naučni skup studenata pod nazivom STUDKON 4 – Nauka i studenti. Skup će se održati 10. novembra na Filozofskom fakultetu.

filfak.ni.ac.rs

Rad na skupu će se organizovati po sekcijama, najmanje dve, jedna za društveno–humanističke, a druga za književno–lingvističke discipline, ili u više sekcija, zavisno od broja prijavljenih učesnika. Zbornik radova sa ovog skupa objaviće Filozofski fakultet. Prijave sa naslovom referata i kraćim rezimeom zainteresovani će moći da pošalju do 31. avgusta elektronskom poštom, na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

O prihvatanju teme i programu skupa učesnici će biti obavešteni do 1. oktobra. Svi radovi moraju imati preporuku mentora pre slanja verzije za štampu nakon skupa. Cena učešća u ovom naučnom skupu iznosi 1000 dinara/10 evra. Želja organizatora je da se jednim ovakvim skupom uspostavi trajna povezanost između srodnih fakulteta i da se studentima pruži prilika da svoja naučna saznanja prikažu javnosti. Detaljnije informacije o skupu možete naći na sajtu Filozofskog fakulteta.

Ključne reči: Filozofski fakultet , naučni skup , studenti , STUDKON 4 ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.