Konkurs Zapadnog univerziteta u Temišvaru

Miljana Radisavljević 2017.
Komentari

Univerzitet je objavio Konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata, profesora i administrativnog osoblja na Zapadnom univerzitetu u Temišvaru u Rumuniji. Krajnji rok za prijavu je 24. novembar do 15 časova.

www.theodysseyonline.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, master i doktorskih studija i profesori Pedagoškog i Filozofskog fakulteta sa departmana za psihologiju, sociologiju, pedagogiju, jezike i književnosti. Konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus važi i za administrativno osoblje koje je angažovano na poslovima akademske mobilnosti Filozofskog i Pedagoškog fakulteta. Studenti prve godine akademskih studija nemaju pravo na prijavu. 

Studenti treba da pošalju motivaciono pismo, biografiju, prepis ocena sa fakulteta, pismo preporuke, i to sve na engleskom jeziku. Neophodno je dostaviti dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i Student Learning Agreement. Profesori treba da dostave dokaz o uspostavljenom kontaktu sa kolegom na Zapadnom univerzitetu u Temišvaru, kopiju pasoša, biografiju na engleskom jeziku i Staff Mobility Agreement for Teaching. Administrativno osoblje je u obavezi da pošalje biografiju na engleskom jeziku, kopiju pasoša i Staff Mobility Agreement for Training. Prijave treba poslati na imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Trajanje studijskog boravka za studente je pet meseci sa stipendijom 750 evra mesečno, dok je za nastavnike i administrativno osoblje trajanje boravka pet radnih dana sa stipendijom 140 evra dnevno. Više detalja o konkursu možete naći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkurs , stipendije , erasmus+ , temisvar ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.