Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Stipendije za besplatno učenje stranih jezika u Centru Kapital IN

Tijana Milenković 19.1.2019. Komentari

Časopis Kapital magazin i centar za učenje stranih jezika Kapital IN raspisuju konkurs za stipendiranje najboljih studenata i učenika srednjih škola. Upis je otvoren za kurseve engleskog, nemačkog, španskog, norveškog i francuskog jezika, a zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 25. januara.

Foto: www.fluentu.com

Najboljim kandidatima će biti omogućeno da strane jezike uče potpuno besplatno ili po beneficiranim cenama. Uslov koji studenti treba da ispune da bi ušli u konkurenciju za primanje stipendije jeste da su tokom dosadašnjeg studiranja ostvarili minimalnu prosečnu ocenu 8.5, a sve vannastavne aktivnosti, učešća u društveno-korisnim projektima i volontiranja biće prednost prilikom selekcije kandidata. Uslov za učenike srednjih škola jeste da su u prethodnoj školskoj godini ostvarili odličan uspeh, a i kod njih će se uzimati u obzir svaka vannastavna aktivnost i rezultati sa takmičenja.

Svi prijavljeni učenici i studenti koji ispunjavaju osnovne uslove konkursa automatski ostvaruju pravo na 15% popusta na redovnu cenu kursa. U daljoj selekciji će kandidati koji uđu u finalnu fazu biti pozvani na intervju, a svi oni će samim dolaskom na intervju imati obezbeđenu delimičnu stipendiju u iznosu od 30 do 50% popusta. Odluka o tome ko će dobiti punu stipendiju doneće Selekciona komisija Kapital magazina, a puna stipendija podrazumeva besplatno učenje izabranog stranog jezika u periodu od februara do juna 2019. godine. Obezbeđena je minimum po jedna puna stipendija u kategoriji studenata i učenika srednjih škola i minimum pet delimičnih.

Prijavljivanje se obavlja popunjavanjem prijavnog formulara, a više informacija o konkursu možete naći na sajtu Kapital magazina.

učenje stranih jezika,stipendije,Kapital IN,Kapital magazin,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.