Konkurs Univerziteta Sv. Kliment Ohridski u Sofiji

Ana Stojanović 2017.
Komentari

Univerzitet je objavio konkurs za stipendiranje studenata na Univerzitetu Sv. Kliment Ohridski u Sofiji. Rok za prijavu je 27. oktobar do 15 časova.

www.nyp.edu.sg

Na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus mogu se prijaviti studenti doktorskih studija Pravnog fakulteta, studenti osnovnih, master i doktorskih studija Filozofskog fakulteta (departmani za filozofiju, sociologiju i psihologiju), studenti osnovnih, master i doktorskih studija Prirodno-matematičkog fakulteta (departmani za računarske nauke i matematiku). Pravo da se prijave na konkurs nemaju studenti prve godine osnovnih akademskih studija.

Iznos mesečne stipendije za životne troškove studenata je 750 evra, a studenti će dobiti i nadoknadu troškova putovanja u iznosu od 180 evra.

Zainteresovani studenti treba da pošalju motivaciono pismo, biografiju, prepis ocena, i to sve na engleskom jeziku, kao i kopiju pasoša, ugovor o učenju i dokaz o znanju engleskog jezika. Imejl adrese su: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkurs , Erasmus plus , Sofija ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.