Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Objavljen konkurs za stipendiranje studenata Medicinskog fakulteta na Erazmusovom Univerzitetu u Roterdamu

Tijana Milenković 7.2.2019. Komentari

U okviru programa mobilnosti Erazmus+, Univerzitet objavljuje Konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata i nastavnog osoblja Medicinskog fakulteta na Erazmusovom Univerzitetu u Roterdamu, u Holandiji. Konkurs je otvoren do 1. marta do 15 sati.

Foto: mobility.ftn.uns.ac.rs

Na konkurs se mogu prijaviti studenti pete i šeste godine medicine, i četvrte i pete godine stomatologije Medicinskog fakulteta, kao i doktorandi i nastavnici Medicinskog fakulteta. Studenti prve, druge, treće i četvrte godine medicine i prve, druge i treće godine stomatologije nemaju pravo da se prijavljuju na ovaj konkurs za mobilnost. Početak  studijskog programa za studente biće u zimskom semestru 2019/2020, koji počinje u avgustu 2019. godine, a trajanje boravka na Univerzitetu u Roterdamu za studente je jedan semestarIznos mesečne stipendije za životne troškove za studente je 800 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti nije pokriven stipendijom. Iznos stipendije je određen programom Erasmus+. Uslove za prijavljivanje na Konkurs možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Kandidati treba da pošalju motivaciono pismo, biografiju (koristiti Europass model), prepis ocena i pismo preporuke od univerzitetskog profesora, i sve to na engleskom jeziku. Potrebno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša (skenirana) i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na adreseOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa napomenom Prijava za Erasmus+ICM boravak na Erazmusovom Univerzitetu u Roterdamu. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom favkultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

 Detaljnije informacije možete naći na sajtu Univerziteta.

Erasmus plus,erasmus+,Univerzitet u Nišu,Univerzitet u Roterdamu,stipendija,studenti,konkurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.