Konkurs za najbolju dokumentarnu fotografiju

Aleksandar Đokić 2019.
Komentari

Departman za komunikologiju i novinarstvo Filozofskog fakulteta raspisuje konkurs za najbolju dokumentarnu fotografiju. Konkurs je otvoren do 30. maja za sve učenike srednjih škola. 

Foto: filfak.ni.ac.rs

Dokumentarna fotografija verodostojno i objektivno prikazuje stvarnost, događaje ili ljude. Kao moćan medij, jedan je od najuticajnijih vidova komunikacije u savremenom trenutku, vremenu onlajn medija i društvenih mreža. Cilj konkursa je da učenici srednjih škola prikažu svoje viđenje stvarnosti i nama, posmatračima, skrenu pažnju na određene pojave i ljude u svetu koji nas okružuje. 

Svaki učesnik konkursa može poslati do pet fotografija. Na konkurs se šalju fotografije u digitalnoj formi maksimalne veličine do 5 megabajta, isključivo u JPG formatu, a imejl za slanje fotografija je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Odluke žirija, koji će biti sastavljen od profesora Filozofskog fakulteta i medijskih stručnjaka, biće objavljene 15. juna na sajtu. 

Detaljnije informacije o samom konkursu i prijavi možete naći na sajtu fakulteta.

Ključne reči: fotografija , konkurs , Filozofski fakultet u Nišu , Departman za komunikologiju i novinarstvo , dokumentarna fotografija ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.