Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Produžen upisni rok za kurseve stranih jezika u Kapital IN-u

Ljubica Slavković 19.2.2019. Komentari

Centar za učenje stranih jezika Kapital IN najavio je produžetak roka za upis novih polaznika. U ponudi su engleski, nemački, francuski, španski i norveški jezik. Rok za prijavljivanje produžen je do 22. februara. 

Foto: planitplus.net

Početak kursa predviđen je za poslednju nedelju februara ili prvu nedelju marta, u zavisnosti od dinamike popunjavanja grupa. Tačan termin početka nastave utvrđuje se nakon potpune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom. Pre početka nastave biće zakazano testiranje svih polaznika i na osnovu toga se pravi raspored po grupama, odnosno nivoima znanja. Dostupni su početni kursevi, ali i kursevi viših nivoa znanja. Polaznici koji nemaju predznanje odabranog jezika ne rade testiranje već automatski kreću od A1 nivoa. Kurs uključuje kreativne radionice, Skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video-sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika. Nastava se održava u centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, u Kalči na drugom spratu, u lokalu B43.

Trajanje kursa je četiri meseca  dva časa nedeljno po 90 minuta. Za kurseve nemačkog, engleskog, francuskog i španskog jezika regularna cena je 2.600 dinara mesečno. Za kurs norveškog jezika cena je 3.500 dinara mesečno. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Ukoliko grupi više odgovara sporija ili brža dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i savladavanja gradiva, a samim tim se može promeniti i dužina trajanja kursa, kao i cena. Za sve polaznike obezbeđene su odgovarajuće diplome na kraju kursa kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

Sve detaljnije informacije kao i način prijave na kurs možete naći na sajtu Kapital In-a.

strani jezici,konkurs,Kapital IN,kurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.