Objavljen konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu u Haenu

Anastasija Arvai 2019.
Komentari

Univerzitet u Nišu objavio je konkurs za mobilnost studenata na španskom Univerzitetu u Haenu. Rok za slanje prijava je 15. maj do 15 časova.

Foto: www.facultyfocus.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija Elektronskog (oblasti računarstva, telekomunikacija i upravljanje sistemima), Mašinskog (oblasti informacionih tehnologija, mehatronike i upravljanje sistemima), Prirodno-matematičkog (računarske nauke i biohemija), Ekonomskog (poslovna administracija) i Filozofskog fakulteta (engleski jezik i književnost). Studenti prve godine osnovnih studija nemaju pravo da se prijavljuju na ovaj konkurs. Studenti će u Haenu boraviti 5 meseci u zimskom semestru 2019/20. Nadoknada za studijski boravak iznosi 850 evra mesečno, a korisniku sleduje i naknada za putne troškove, koja iznosi 360 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa. 

Neophodna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta (Europass model), prepis ocena, potvrda fakulteta o trenutnom statusu studenta i pismo preporuke od univerzitetskog profesora i sve to na engleskom ili španskom jeziku. Takođe, potreban je dokaz o znanju engleskog ili španskog jezika (nivo B1), kopija pasoša (skenirana), kao i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na tri adreseOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Haenu. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više informacija o konkursu možete naći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: studenti , Univerzitet u Nišu , Univerzitet u Haenu , erasmus+ , konkursi ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.