Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu za psihoanalizu u Berlinu

Aca Cvetković 9.5.2019. Komentari

Univerzitet u Nišu raspisao je konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu za psihoanalizu — IPU u Berlinu u Nemačkoj. Prijave su otvorene do 1. juna do 15 časova.

Foto: studentskizivot.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, master i doktorskih studija Filozofskog fakulteta u Nišu sa departmana za psihologiju, osim studenata na prvoj godini osnovnih studija. Studijski boravak počinje u zimskom semestru 2019/2020. školske godine. Mesečni iznos za troškove boravka je 800 evra, a korisnicima sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova od 275 evra. Troškove obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti snose korisnici.

Obavezna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: biografiju studenta na nemačkom ili engleskom jeziku, potpisano jednostrano motivaciono pismo, prepis ocena sa fakulteta preveden na nemački ili engleski jezik, dokaz o znanju jezika (za studente osnovnih studija dokaz o znanju nemačkog, a za studente master ili doktorskih studija dokaz o znanju nemačkog ili engleskog jezika), skeniranu prvu stranu pasoša sa fotografijom i Learning agreement popunjen i potpisan od strane kandidata i ovlašćenih lica matičnog fakulteta Univerziteta u Nišu. Zainteresovani kandidati svoje prijave u PDF formatu šalju na sledeće mejl adrese: , ,  sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Berlinu.

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta.

konkursi,studenti,mobilnost studenata,Univerzitet u Nišu,Filozofski fakultet u Nišu,erasmus+,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.