Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za besplatno školovanje u Rusiji

Katarina Mladenović 17.5.2019. Komentari

Univerzitet u Nišu objavio je informaciju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja o konkursu za besplatno školovanje u Rusiji. Rok za prijavu je 10. jun.

Foto: rbth.com

Diplomatska akademija MIP Ruske Federacije organizovaće prijemne ispite za redovno i vanredno studiranje za školsku 2019/2020 godinu. Konkurs, koji organizuje Diplomatska akademija MIP Ruske Federacije, namenjen je studentima koji upisuju doktorske studije.I prijemni ispiti i nastava biće na ruskom jeziku. Dokumentaciju je potrebno dostaviti na adresu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Nemanjinoj 22-26, sa naznakom Za konkurs Stipendije Diplomatske akademije MIP Ruske Federacije. Za sva pitanja možete se obratiti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Detalji o specijalnostima za doktorske studije, kao i o potrebnoj dokumentaciji nalaze se u dopisu na ruskom jeziku na sajtu Univerziteta u Nišu.

konkursi,rusija,besplatno školovanje,doktorske studije,Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,Diplomatska akademija MIP Ruske Federacije,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.