Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Foto-konkurs Šoljica mladosti

Jelena Todorović 25.5.2019. Komentari

Departman za socijalnu politiku i socijalni rad Filozofskog fakulteta zajedno sa učenicima Gimnazije 9. maj organizuje foto-konkurs pod nazivom Šoljica mladosti. Konkurs je namenjen svim srednjoškolcima, a rok za slanje fotografija je 30. maj.

Foto: pixabay.com

Ovu ideju podstakle su učenice Gimnazije 9. maj Jovana Petrović i Teodora Perić, koje su ovim predlogom pobedile na konkursu Gestovi humanosti u organizaciji Departmana za socijalnu politiku i socijalni rad Filozofskog fakulteta. Učenice su uvidele kao problem to što je starija populacija u našem društvu zapostavljena i da mladi i stari često ne provode dovoljno vremena zajedno. Cilj konkursa je promovisanje i unapređivanje odnosa između mlađih i starijih osoba.

Konkurs podrazumeva druženje mladih sa starijima, razgovor o njihovoj mladosti, životu i iskustvu. Druženje će biti zabeleženo fotografijama koje će mladi slati na konkurs, a nakon završetka konkursa biće organizovana izložba fotografija i pobednici će kao nagradu dobiti komplet ulaznica za Nišvil Jazz festival. Učesnici konkursa svoje fotografije mogu poslati na imejl adrese:  i .

Šoljica mladosti,Filozofski fakultet u Nišu,fotokonkurs,Gimnazija 9 maj,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.