Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs Tehnološkog univerziteta u Bjalistoku

Tamara Radovanović 17.9.2019. Komentari

U okviru programa Erasmus + otvoren je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Tehnološkom univerzitetu u Bjalistoku, u Poljskoj. Rok za prijavu je 8. novembar u 15 časova.

Foto: www.adflegal.org

Mogu se prijaviti studenti osnovnih i master studija Građevinsko-arhitektonskog, Mašinskog, Elektronskog i Ekonomskog fakulteta. Studenti na prvoj godini osnovnih studija nemaju pravo da se prijave. Kandidati koji budu bili izabrani na konkursu provešće u Bjalistoku pet meseci letnjeg semestra 2019/2020. školske godine. Iznos mesečne stipendije za životne troškove je 750 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa.

Osim motivacionog pisma na engleskom jeziku, kandidati treba da pošalju biografiju na engleskom jeziku, prepis ocena preveden na engleski jezik, potvrdu o trenutnom statusu na fakultetu, dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša, kao i ugovor o učenju. Dokumentaciju treba poslati u PDF formatu na imejl adrese: ,  i , sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Tehnološkom univerzitetu u Bjalistoku. Osim toga, kandidat bi trebalo da prijavu dostavi i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu.

Prijave će rangirati Komisija Univerziteta u Nišu, dok konačan izbor kandidata vrši Tehnološki univerzitet u Bjalistoku.

konkursi,studenti,studentski zivot,tehnoloski univerzitet,univerzitet,stipendije,bjalistok,poljska,Univerzitet u Nišu,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.