Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za stipendiranje studenata na norveškom univerzitetu u Trondhajmu

Tijana Milenković 29.9.2019. Komentari

U okviru programa mobilnosti Erasmus plus objavljen je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Norveškom univerzitetu za nauku i tehnologiju u Trondhajmu (NTNU). Rok za prijavu na platformu na NTNU je 1. oktobar, a rok za slanje kompletne dokumentacije Univerzitetu u Nišu je 11. oktobar do 15 časova.

Foto: www.borgenproject.org

Na konkurs se mogu prijaviti studenti četvrte godine osnovnih studija i studenti master studija Elektronskog fakulteta. Oni imaju prednost pri odabiru kandidata. Takođe, na konkurs se mogu prijaviti i studenti treće godine osnovnih studija Elektronskog fakulteta, ali će njihove prijave biti razmatrane sa nižim nivoom prioriteta. Kandidati koji budu bili izabrani na konkursu provešće na ovom univerzitetu pet meseci u okviru letnjeg semestra, od januara 2020. Iznos namenjen za troškove boravka je 850 evra mesečno, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa.

Osim motivacionog pisma na engleskom jeziku, kandidati treba da pošalju biografiju na engleskom jeziku, prepis ocena preveden na engleski jezik, dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša, pismo preporuke od univerzitetskog profesora na engleskom jeziku, kao i Learning Agreement. Dokumentaciju treba poslati u PDF formatu na imejl adrese:  i , sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Norveškom univerzitetu za nauku i tehnologiju u Trondhajmu. Osim toga, kandidat bi trebalo da prijavu dostavi i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu.

Više informacija o konkursu možete naći na zvaničnom sajtu Univerziteta.

studenti,stipendiranje,mobilnost studenata,Erasmus plus,Univerzitet u Trondhajmu,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.