Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za stipendiranje studenata na Politehničkom univerzitetu u Torinu

Tijana Milenković 17.10.2019. Komentari

Univerzitet u Nišu, u okviru Erasmus plus projekta, objavio je konkurs za stipendiranje studenata na Politehničkom univerzitetu u Torinu, u Italiji. Konkurs je otvoren do 8. novembra.

Foto: www.canberra.edu.au

Na konkurs se mogu prijaviti studenti master i doktorskih studija sa Građevinsko-arhitektonskog fakulteta i Departmana za matematiku Prirodno-matematičkog fakulteta. Studenti završne godine studija nemaju pravo da se prijavljuju na ovaj konkurs. Studenti će boraviti u Torinu u periodu letnjeg semestra 2019/2020. godine. Nadoknada za boravak u Italiji iznosi 850 evra mesečno, a korisniku sleduje i naknada za putne troškove u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa. 

Neophodna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta (Europass model), prepis ocena, potvrda fakulteta o trenutnom statusu studenta i pismo preporuke od univerzitetskog profesora, a sve to na engleskom jeziku. Takođe, potreban je dokaz o znanju engleskog jezika, kopija pasoša (skenirana), kao i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na tri adrese istovremeno:  i , sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Politehničkom univerzitetu u Torinu. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više informacija možete naći na sajtu Univerziteta.

Univerzitet u Nišu,Erasmus plus,Politehnički univerzitet u Torinu,stipendije,studenti,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.