Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs za objavljivanje radova u trećem broju časopisa Politeuma

Tamara Radovanović 15.1.2020. Komentari

Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka u Beogradu pod nazivom Srpski politički forum raspisala je konkurs za objavljivanje radova u časopisu Politeuma. Konkurs je otvoren do 1. marta.

Foto: www.thebalancesmb.com

U ovom časopisu se objavljuju stručni studentski radovi iz svih disciplina društveno-humanističkih nauka i iz teorije umetnosti, što znači da svoje radove mogu poslati studenti osnovnih, master i doktorskih studija iz tih oblasti, iz Srbije i regiona. Rad treba da sadrži do 6.000 reči i da bude pisan na formatu A4, ćiriličnim pismom i slovima vrste Times New Roman.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske adrese redakcije Srpskog političkog foruma, na koju se radovi i šalju. Autor će odmah nakon slanja rada biti obavešten o prispeću rada i o tome da li je ispunio uslove konkursa. Svaki rad koji ispuni kriterijume biće poslat na recenziju i lekturu. 

Treći broj časopisa Politeuma izaći će tokom prolećnog semestra 2020. godine, a izdavanje je omogućila fondacija Zajedno za mlade − prof. dr Danica Grujičić.

konkursi,studenti,studentski zivot,fakulteti,politeuma,časopis,radovi,srpski politički forum,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.