Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs Međunarodnog univerziteta za psihoanalizu - IPU u Berlinu

Aleksandar Todorović 7.12.2017. Komentari

Univerzitet je objavio konkurs za stipendiranje studenata sa departmana za psihologiju na Međunarodnom univerzitetu za psihoanalizu − IPU u Berlinu. Konkurs je otvoren do 15. decembra do 15 časova.

www.thepoint.lww.com

Studenti sa osnovnih, master i doktorskih studija Filozofskog fakulteta sa Departmana za psihologiju mogu se prijaviti na ovaj konkurs. Studenti prve godine nemaju pravo prijave. Boravak u Berlinu trajaće od četiri do šest meseci i počeće u letnjem semestru 2017/18. školske godine. Iznos mesečne stipendije za životne troškove iznosi 800 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova.

Neophodno je da studenti pošalju biografiju na nemačkom ili engleskom jeziku, motivaciono pismo, prepis ocena, dokaz o znanju jezika, kopiju pasoša i predlog ugovora o učenju. Prijave treba dostaviti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Konkurs je raspisan u okviru programa mobilnosti Erasmus plus

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

konkurs,fakulteti,studenti,Niš,Međunarodni univerzitet za psihoanalizuIPU u Berlinu,Erasmus plus,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.