Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

„Erazmus” raspisao konkurs za volontere

Maša Stojiljković 7.9.2021. Komentari

„Erazmus” studentska mreža Srbije (ESN) raspisala je poziv za sve zainteresovane koji žele da postanu volonteri i deo „Erazmus” generacije. Poziv za volontere je otvoren do 20. septembra.

Foto: Erasmus Srbija

Misija ove studentske mreže zasniva se na predstavljanju Republike Srbije stranim studentima, promociju kulture, tradicije i evropskih vrednosti, a sve to uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Tokom volontiranja u ESN-u zainteresovani će imati priliku da steknu znanja i veštine iz oblasti kao što su organizacija događaja, odnosi sa javnošću i komunikacije, upravljanje projektima i finansijama, ali i interpersonalne veštine koje će steći u radu sa stranim studentima koji borave u Srbiji, kao i sa ostalim volonterima.

Erazmus okuplja oko 15 hiljada volontera i volonterki. Njegovi članovi dolaze iz 42 zemlje sveta i rade na poboljšanju kvaliteta omladinskih i studentskih razmena, kao i na stvaranju atmosfere dobrodošlice za strane studente tako što predstavljaju našu zemlju na najbolji način.

Svi koje žele da postanu ESN volonteri mogu se prijaviti popunjavanjem formulara na Erazmusovom sajtu. Pozicije za koje se volonteri mogu odlučiti su PR tim, Buddy tim i Event tim.

konkursi,studenti,studentska mreža,erasmus,volonteri,volontiranje,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.