Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs Fonda za mlade talente Republike Srbije

Jelena Živadinović 27.1.2018. Komentari

Fond za mlade talente Republike Srbije objavio je konkurs za stipendiranje do 900 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija. Prijavljivanje je moguće do 31. januara.

www.huffingtonpost.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti koji su državljani Republike Srbije, koji imaju status izbeglice i koji imaju prebivalište u Republici Srbiji. Neophodno je da su u školskoj 2017/2018. upisali završnu godinu osnovnih ili master akademskih studija, položili sve ispite iz prethodnih godina i ostvarili prosečnu ocenu najmanje 8,50. Studenti osnovnih akademskih studija ne treba da imaju više od 25 godina, a studenti master studija 27.

Kandidati koji su na završnoj godini osnovnih akademskih studija neophodno je da dostave popunjen obrazac prijave na konkurs, uverenje o državljanstvu, ne starije od šest meseci, fotokopiju važeće lične karte, original potvrdu o upisu na završnu godinu osnovnih akademskih studija, original ili overenu fotokopiju dokumenta sa fakulteta o položenim ispitima, ESPB bodovima i prosečnoj oceni, školskoj godini kada je upisan fakultet i o broju semestara koliko traje studiranje.

Kandidati koji upisuju završnu godinu master akademskih studija u obavezi su da dostave popunjen i svojeručno potpisan obrazac prijave na konkurs i uverenje o državljanstvu, ne starije od šest meseci. Oba obrasca se mogu naći na zvaničnoj internet prezentaciji. Neophodna je i fotokopija važeće lične karte, original potvrda o upisu na završnu godinu master akademskih studija, overena fotokopija diplome ili uverenja o završenim osnovnim akademskim studijama sa prosečnom ocenom.

Konkursna dokumentacija se predaje pisarnici Ministarstva omladine i sporta ili šalje na adresu: Ministarstvo omladine i sporta, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, 11070 Beograd. Na koverti ispod adrese neophodno je napisati Fond za mlade talente: Konkurs za stipendiranje najboljih studenata u Republici Srbiji za školsku 2017/2018. godinu.

Detaljnije informacije o konkursu možete dobiti putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 011/ 311-2761 svakog radnog dana u periodu od 10 do 12 časova.

konkurs,studenti,fond za mlade talente,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.