Produžen konkurs Univerziteta Sarlanda u Sarbrikenu

Jelena Živadinović 2018.
Komentari

Univerzitet je objavio konkurs za stipendiranje studenata i profesora na Univerzitetu Sarlanda u Sarbrikenu u Nemačkoj. Rok za prijavu je produžen do 23. februara do 15 časova.

www.steinhardt.nyu.edu

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija, kao i profesori Filozofskog fakulteta (jezici i književnost). Pravo prijave na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar 2018. godine, a sam boravak traje pet meseci uz iznos mesečne stipendije za životne troškove od 800 evra. Boravak za profesore na Univerzitetu Sarlanda traje pet dana, a iznos stipendije je 120 evra dnevno. 

Studenti treba da pošalju motivaciono pismo, prepis ocena, biografiju, pismo preporuke od profesora i to sve na engleskom jeziku. Neophodno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adreseOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: univerzitet sarlanda , sarbriken , konkurs , erasmus+ ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.