Virtuelno preduzeće Tvoja šansa prima nove članove

Tijana Milenković 2019.
Komentari

Virtuelno preduzeće Tvoja šansa raspisuje konkurs za prijem novih članova. Rok za prijavu je do 17. marta do ponoći.

Foto: www.latesttechnicalreviews.com

Preduzeće predstavlja zajednicu sa virtuelnom organizacionom strukturom u kojoj mladi ljudi imaju priliku da steknu relevantne kompetencije za svoju karijeru uz pomoć karijernih savetnika i vršnjačkog mentorstva. Cilj projekta je da pruži podršku svim mladima između 15 i 35 godina starosti, kako bi se bolje pozicionirali na tržištu rada i lakše i brže došli do posla.  Karijerni info centar Tvoja šansa pruža mogućnost studentima da se volonterski angažuju, steknu nova znanja i iskustva, prošire svoju mrežu poznanstava i dobiju potvrdu o stečenoj praksi. Otvorene pozicije u preduzeću su: menadžer ljudskih resursa, menadžer za odnose s javnošću, referent za traženje poslova, savetnik za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku i kreativni tim — video editor, grafički dizajner i fotograf.

Prijavu možete popuniti na sajtu Virtuelnog preduzeća ili se možete prijaviti slanjem CV-a i motivacionog pisma na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ključne reči: Virtuelno preduzeće , Tvoja šansa , Karijerni info centar , konkurs , prijem novih clanova , organizacije ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.