Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studentski život

Lelica Todorović: Za uspeh su potrebni stručno znanje i komunikacija na kvadrat

Ana Stojanović 19.10.2017. Komentari

NLP info veče i promocija knjiga prof. dr Lelice Todorović održani su 18. oktobra u hotelu New City. Prisutni su na poklon dobili knjigu Sedma strana sveta.

Foto: Aleksandra Ničić

Predavanje je bilo namenjeno svima koji su želeli da se upoznaju sa pojmom Neurolingvističkog programiranja. Profesorka Lelica Todorović naglasila je da čovek treba imati prioritete u životu, postaviti realne ciljeve i odrediti vremenski period u kome će ih ostvariti. Za uspeh su neophodni stručno znanje i komunikacija na kvadratrekla je. Takođe, citirala je Getea rečima: Da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi. Spomenula je uspešne ljude kao što su Barak Obama, Serena Vilijams, Stiv Džobs, osvrnuvši se na činjenicu da su upravo oni koristili NLP tehnike. Čemu ide pažnja? O čemu govorim? Šta najviše radim? − samo su neka pitanja koja je postavila prisutnima.

Takođe, napomenula je da su NLP treninzi namenjeni svima koji imaju više od 18 godina, bez obzira na to čime se bave. Časovi predstavljaju uputstvo za svakodnevni život. Neophodno je praktikovati ih 21 dan da bi se stekla nova navika. Prof. dr Lelica Todorović naglasila je da veruje da će napraviti grupu i dati novo pogonsko gorivo entuzijazmu mladih i sredovečnih za život u Nišu. Našim čitaocima je poručila: Uspešna osoba se postaje tako što se svakoga dana uradi nešto što vodi ka uspehu. To se čini učenjem, promišljanjem, radom, povezivanjem sa ljudima koji su već uspeli i koji znaju šta je za uspeh potrebno.

22656319 1356349177809884 226661276 n

Foto: Aleksandra Ničić

Prvi NLP vikend održaće se 4. i 5. novembra u hotelu New City. Ukupno ima devet modula, a cena za jedan modul je 135 evra, dok je za studente 110 evra. Na kraju kursa učesnici će dobiti internacionalno priznate sertifikate.

NLP predstavlja uputstvo za upotrebu kako da koristimo sami sebe. Nastalo je 70-ih godina XX veka. Osnivači su Džon Grinder i Ričard Bandler. Prof. dr Lelica Todorović je autorka četiri knjige: NLP čarobna gradionica zdravlja, NLP čarobna gradionica života po meri vlasnika, Čarobna ogledala i Sedma strana sveta.

NLP,neurolingvističko programiranje,Lelica Todorović,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.