Erazmus čet u EU info kutku

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Erazmus čet će biti održan 20. februara u prostorijama EU info kutka. Sagovornice će biti Maša Đorđević i Nina Burić, koje su pohađale semestar na univerzitetima u Evropi. Početak je zakazan za 17.30 časova.

Foto: www.teachingprofessor.com

Maša Đorđević je pohađala Univerzitet Vigo u Španiji, dok je Nina Burić provela semestar na Univerzitetu Cattolica del Sacro Cuore u Italiji. Obe su deo organizacije Erasmus Student Network Niš. Studenti će imati priliku da sa njima razgovaraju o uslovima za prijavljivanje za studije u inostranstvu, o tome kako izgleda aplikacioni proces za programe Erasmus+, kao i o izazovima koji se nalaze pred studentima. Takođe, prisutni će moći da dobiju informacije o sličnostima i razlikama između studiranja u Srbiji i studiranja u Evropi, ali i da se bliže upoznaju sa tradicijom i kulturom Italije i Španije iz Mašinog i Nininog ugla.

Prisustvo je besplatno, ali ga je potrebno najaviti mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na broj 018/254-461, do 19. februara u 15 časova.

Ključne reči: studentski zivot , studenti , erazmus+ , Erazmus čet , EU info kutak , čet , italija , španija , univerzitet ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.