Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studentski život

Dan otvorenih vrata u kompaniji Leoni

Jelena Živadinović 20.11.2017. Komentari

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i istraživača u saradnji sa kompanijom Leoni Wiring Systems organizuju 24. novembra posetu ovoj kompaniji u Prokuplju.

www.leoni.com

Zainteresovani studenti završnih godina osnovnih studija i master studija mogu se prijaviti do 21. novembra u 17 časova putem mejla , a broj učesnika je ograničen. Ovo je prilika da se upoznaju sa radom kompanije, obiđu proizvodni pogon, čuju iskustva zaposlenih i saznaju koje su to veštine i znanja neophodni za rad. Kada je reč o Filozofskom fakultetu, poziv je prvenstveno namenjen studentima na studijskim programima Socijalna politika i socijalni rad, Sociologija, Psihologija, strane filologije i Komuniciranje i odnosi sa javnošću.

Kompanija Leoni Wiring Systems je proizvođač kablovskih setova za vodeće svetske brendove automobila. Deo je Leoni grupe, koja ima 80.000 zaposlenih u 90 fabrika u 32 zemlje sveta. Osnovana je 1917. godine u Nirnbergu u Nemačkoj i ove godine slavi 100 godina rada. Detaljnije informacije možete dobiti na sajtu Filozofskog fakulteta. 

Dan otvorenih vrata,studentski zivot,kompanija leoni,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.