Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studentski život

Krstarenje Mediteranom — zvanična destinacija za apsolventsku ekskurziju

Tijana Milenković 26.10.2019. Komentari

Na osnovu rezultata ankete, u kojoj je do sada učestvovalo preko 2000 studenata Univerziteta, odlučeno je da se za apsolventsku ekskurziju odabere program Krstarenje Mediteranom. On obuhvata obilazak Italije, Francuske i Španije, a u cenu su uključena i dva noćenja na brodu. Cena aranžmana je 349 evra, a studenti koji se budu prijavili do 8. novembra ostvaruju popust od 50 evra. Apsolventska ekskurzija će se realizovati 18. maja 2020. godine i trajaće 12 dana.

Foto: thetravelexpert.ie

Studenti će imati priliku da posete brojne destinacije na ovom dvanaestodnevnom putovanju. Prvi gradovi koje će obići su Nica, Monako i Monte Karlo, gradovi na samom jugu Francuske. Zatim sledi Španija i najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi − Lloret de Mar, odakle će se organizovati fakultativni izleti koji su karakteristični za taj deo Španije, kao što su: Port Aventura, Muzej Salvadora Dalija, Camp Nou i drugi. Uz besplatnu degustaciju najboljih španskih vina, posetioci će uživati u botničkom vrtu Pinya Rosa. Osim toga, studenti će tri dana provesti u Barseloni, uključujući i fakultativne obilaske: Aquarium, Opium Barcelona, Katamaran sensation, Barcelona panoramica, Barcelona by night, Discotheque tropics.

večnom gradu, Rimu, videće: Musei Vaticani (fakultativno), Capella Sistina, Piazza San Pietro, Basilica San Pietro, Colosseo, Foro Romano, Fori Imperiali, Campidoglio, Piazza Venezia, Piazza Navona, Panteon, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, kao i mnoga druga mesta. Barselona je, svakako, poznata i po fudbalu, pa je u fakultativne izlete uključena i poseta najpoznatijem fudbalskom stadionu − Camp Nou. Tura koja traje sat vremena uključuje posetu tribinama, svlačionicama, terenu (klupa za igrače), komentatorskim kabinama, sali sa trofejima i muzeju. Svake večeri obezbeđen je i fakultativni odlazak u diskoteku, a studenti će u sklopu ekskurzije provesti i dve noći na brodu, u moderno opremljenim kabinama.

Više informacija o programu puta i načinima plaćanja možete pogledati na sajtu Rapsody Travel-a.

ekskurzija,apsolventska ekskurzija,krstarenje Mediteranom,Rapsody travel,rim,Barselona,Ljoret de Mar,studentski zivot,ClockTravel,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.