Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Malina Moye nastupa na Nišvilu

Anastasija Arvai 27.3.2019. Komentari

Malina Moye, tridesetčetvorogodišnja gitaristkinja, pevačica i tekstopisac, pojaviće se na ovogodišnjem Nišvilu, u okviru glavnog festivalskog programa, 9. avgusta u niškoj Tvrđavi.

Malina Moye / Foto: www.thesoundry.com

Malina Moye rođena je u Mineapolisu. Prvi album Diamonds & Guitars izdaje 2009. godine, a njega prate Rock & Roll Baby iz 2014. i prošlogodišnji Bad as I Wanna Be. Poslednji album dovodi je do prvog mesta Bilbordove Bluz liste. Nastupila je na koncertu Robina Tika i grupe Boyz II Men 2009. godine. Iste godine u čuvenom Rock and Roll of Fame-u odaje počast Michael Jackson-u. Nastupala je i na velikom evropskom rok festivalu Bospop 2011. godine. Njena muzika predstavlja kombinaciju rok, soul i fank zvuka, upakovanog u moderni aranžman. Jedan od najvećih nastupa imala je 2010. u svom rodnom gradu, za vreme fudbalske utakmice, kada je pred 80000 ljudi odsvirala nacionalnu himnu. Glumila je i u filmu The Samuel Project, a bavi se i modelingom, humanitarnim radom i vlasnica je kompanije WCE Records.

Karte se nalaze u prodaji. Cena kompleta ulaznica za glavni program od 8. do 11. avgusta iznosi 2500 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1750 dinara. Karte se mogu kupiti onlajn, na sajtu Tickets-a.

Malina Moye,nišvil 2019,gitaristkinja,rock i soul,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.