Gde za Novu godinu?

Nataša Spasovski 2019.
Komentari

Ukoliko tražite mesto za dobar novogodišnji provod, neki od klubova i pabova koji su vam na raspolaganju su Irish Pub Crazy Horse, Beer GardenBerta, Dnevna soba, Club Gama, Kšte Feedback.

Foto: www.freepik.com

Na novogodišnjoj proslavi u pabu Irish Pub Crazy Horse nastupiće bend The Blackberries. Početak je zakazan za 21 čas, a dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 062/ 780 574. U Beer Garden-u biće održan prepodnevni matine uz bend Pop Herc Karo. Ulaz je besplatan, ali je neophodno imati rezervaciju. U ovoj pivnici uveče će nastupiti Aurora bend, a cena ulaznice je 1.000 dinara. Rezervacije i kupovina karata mogu se obaviti u lokalu. Treću godinu zaredom Pivnica Berta organizuje dnevnu svirku od 13 do 17 časova. Ove godine nastupiće Dis Duo Acoustic, a ulaz je besplatan i nisu potrebne rezervacije. 

Kafe bar Dnevna soba za novogodišnju noć organizuje raznolik muzički program, od strane pop i rok muzike, pa do domaćih starih i novih hitova. Cena ulaznice je 2.500 dinara, gde su uračunati neograničeno piće i hrana. Studentska Nova godina organizuje se u klubu Gama. Dnevna žurka počinje od 12 časova i ulaz je besplatan. Za novogodišnju noć ulaz će biti pet evra. Uz ulaznicu je uračunat ketering, dok će cene pića biti regularne. Početak je od 21 čas.

Doček organizuje i kafić Kšte, a organizatori najavljuju anti-folk repertoar. Cena karte je 3.000 dinara, a rezervacije i informacije mogu se dobiti pozivom na broj 060/ 464 2590. U Feedback-u će od 21 čas nastupiti Miloš Ilić i Reel, a cena karte je 600 dinara. U ovom klubu 1. januara u 23 časa biće organizovana i repriza dočeka, gde će nastupiti The Funk Soul Brothers

Želimo vam lep provod!

Ključne reči: Beer Garden , feedback , Pivnica Berta , Kafe bar Dnevna Soba , nova godina , provod , zabava i muzika , Irish Pub Crazy Horse , Club Gama , Kšte ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.