Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Numero, Kendi i Foks na Letnjoj pozornici

Emilija Miliev 6.9.2021. Komentari

„Klub za osnažavanje mladih 018” po deseti put organizuje festival hip-hop kulture „Dođi na Amfi” na Letnjoj pozornici 8. i 9. septembra. Ove godine, 9. septembra, Amfi će u okviru plesnog takmičenja imati dve kategorije: „2 vs 2 – All styles battle” i „1 vs 1 – Hip-hop battle”, a takmičari koji osvoje prvo mesto u ove dve kategorije dobiće novčanu nagradu u iznosu od 15.000. dinara.  

Foto: unsplash.com

Program ovogodišnjeg festivala obuhvatiće graffiti showcase, mladih neafirmisanih izvođača, plesne nastupe, takmičenje u dve plesne kategorije i glavni muzički program. Festival će pored domaćih izvođača i umetnika ugosititi i brojne mlade umetnike iz regiona i inostranstva koji će predstavljati različite elemente hip-hop kulture. U okviru glavnog muzičkog programa nastupaće: DJ Nik Seilor, Panika, Numero, Gerum, Dizi, MCN, BCREW, Foks, Surial, Mali Mare, DJ Kat Dem (Češka), Manijak (Češka), Zverina, Kendi, Grzi, Papi Džez, Igla, Džu, DJ Basik i Ding DongProjekat Dođi na Amfi nastao je iz ideje da omogući mladim i talentovanim ljudima da nastupaju, da mladi mogu da se takmiče u različitim disciplinama i pokažu svoj talenat, da se promoviše hip-hop kultura i da Niš dobije drugačije kulturne sadržaje koji su pritom svima dostupni i besplatni.

Besplatne karte će biti dostupne na Letnjoj pozornici 6. i 7. septembra od 17 do 22 časa. Biće i distribuirane i tokom promotivnih akcija volontera festivala Dođi na Amfi, a određena količina i na samom ulazu na festival 8. i 9. septembra. Broj karata je ograničen, a festival će biti održan uz poštovanje svih preventivnih mera Republike Srbije. Kovid redari će na samom ulazu proveravati telesnu temperaturu posetilaca i dokaze o kompletnoj imunizaciji nekom od odobrenih vakcina, negativni PCR test, brzi antigenski test, kao i dokaz o preležanom virusu.

zabava i muzika,muzika,festival,hiphop,Dođi na Amfi,Letnja pozornica,numero,kendi,foks,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.