Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Ciao Reserved, Ciao Kendall

Marija Janković 7.10.2019. Komentari

U najnovijoj kampanji poljskog brenda Reserved za kolekciju jesen/zima 2019. godine zaštitno lice je Kendal Džener. Ona je uspela da na odličan način iznese i približi vrednosti kojima ovaj brend odiše, a to su senzualnost, ženstvenost, različitost, individualnost i sloboda.

Foto: www.thelovemagazine.co.uk

Reserved je ovom hladnom, ali efektnom kampanjom oživeo duh stare Italije, a inspiraciju je pronašao u čuvenim ženama sa velikog platna. Pred kamerama Gordona Von Stajnera, reditelja koji stoji iza kratkometražnog filma Ciao Kendall, stala je i Kendal. Pokazujući izuzetne glumačke sposobnosti, transformišući se od stila Malene do smele retro devojke i od aristokratske dame do sirene, flertovala je sa kamerom, a onima koji su verni brendu iznela je najbolje iz kolekcije kojoj je i sama dala neuobičajeni pečat.

Kendal je sa samo 23 godine u velikoj meri izmenila modnu industriju, uspela je da postavi neka važna modna pravila, a postala je i muza fotografima, stilistima i kreatorima. Kao najpraćeniji model na platformi Instagram i kao 14. najpraćenija osoba na svetu pokrenula je pravu modnu revoluciju na društvenim mrežama. Suština Reserved priče jeste da žena nikada nije bila i da nikada ne treba da bude žrtva mode, već da bude slobodna da svoj stil prilagođava trenutnim osećanjima.

Izvori: www.wannabemagazine.com, www.elle.rs.

moda i stil,Reserved,Brend,Kendall Jenner,kolekcija,Žena,inspiracija,italija,poljska,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.