Euforija − parfem za jaku i slobodnu ženu

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Čuvena modna dizajnerka Koko Šanel jednom prilikom je izjavila da parfem govori o ženi više nego njen potpis. Bila je u pravu. Naša omiljena mirisna nota ulepšava svaki dan čineći da se osećamo prefinjeno i posebno. Jedan od najdivnijih parfema jeste Euforija, koji pripada brendu Kelvin Klajn

www.insense.com

Ovo je samo jedan od brojnih Klajnovih luksuznih parfema koji su jako dobro prihvaćeni na tržištu. Euforija je provokativan, zavodljiv, ženstven parfem namenjen savremenim i jakim ženama koje su slobodne i žele da ostave trag gde god da se pojave.

Euforija se nalazi na tržištu od 2005. godine. Od tada do danas jedan je od omiljenih parfema slavnih ličnosti. U Kelvin Klajn asortimanu svakako da ima više vrsta ovog parfema (Euforija ForbidenDip EuforijaEuforija Esens), ali je originalna verzija posebna. Kao što i sam naziv nagoveštava, Euforija omogućava da se prepustite životnim radostima i krenete ka ostvarenju svojih snova.

d3b039b4f6c32312b58f24adbaf7f490

Foto: www.pinterest.com

Početni miris sačinjen je od zelenih nota, kakija i nara, a lotos, čampaka i crna orhideja nalaze se u samom srcu ovog tajanstvenog i privlačnog parfema. Osnovne note su crna ljubičica, amber, mošus i mangolija, kao i šipak, japanska jabuka, zeleno lišće i crveno drvo. Upravo taj savršen spoj različitih nota čini Euforiju drugačijom i primamljivom. Ona je namenjena svakoj prilici − počevši od običnog radnog dana, pa sve do romatične večere i nekog svečanog događaja.

Izvorila-kozmetika.rsparfemcentar.comwww.jasmin.rs

Ključne reči: euforija , parfem , kelvin klajn ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.