Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Torbe inspirisane francuskom poslasticom

Milijana Jovanović 1.3.2020. Komentari

Kroasan torbe ovladaće modnom scenom u sezoni koja je pred nama, a svojim bojama i dezenima već su izazvale simpatije žena. Ovaj originalni modni komad odlično se uklapa u gotovo svaku odevnu kombinaciju.

Foto: www.pinterest.fr

Torbe u obliku ukusnog simbola Francuske zasigurno su očarale modne fanatike. Inspiraciju za izgled ovog modela torbi čuveni brend Bottega Veneta pronalazi u kroasanu, pa zahvaljujući svojim naboranim delovima ove torbe zaista podsećaju na ovu poslasticu. Osim toga, veoma su praktične, jer se nose preko ramena i dovoljno su prostrane da u njima stane sve što je potrebno, a mogu se kombinovati i sa elegantnom i sa sportskom garderobom. Odlikuje ih još i to što su pufnaste i mekane, bez dodatnih detalja i ručki, a imaju i lagani mehanizam otvaranja.

Ono što je posebno oduševilo žene širom sveta jeste to što kroasan torbe nisu dostupne samo u jednoj veličini i modelu. Na tržištu se mogu pronaći modeli sa manje ili vise nabora, kao i modeli manjih dimenzija, a dovoljno veliki da u njima stanu mobilni telefon, ogledalce i sjaj za usne. Kao takve, ove torbe idealne su za večernje izlaske. Mogu se pronaći i takozvani XL modeli, pogodni za svakodnevne aktivnosti. Jedina nepovoljnost u vezi sa torbama ovog brenda jeste nji­hova cena, jer originalni modeli koštaju preko hiljadu evra. Ipak, očekuje se da će se na tržištu uskoro naći i modeli drugih dizajnerskih brendova, koji će biti dostupni po mnogo pristupačnijoj ceni.

Izvori: cosmopolitan.rslepotaizdravlje.rs.

moda i stil,trend,torbe,Aksesoar,KROASAN TORBE,modeli,Brend,DETALJ,moda,stil,kroasan,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.