Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Unibrow − trend koji je osvojio Instagram

Milijana Jovanović 26.4.2020. Komentari

Činjenica je da se trendovi u oblasti mode i lepote veoma brzo menjaju. Ono što je juče bilo demode, danas može biti popularno. Osim toga, pomeraju se granice lepog, pa nešto što je ranije bilo gotovo nezamislivo, u sadašnjosti postati modni hit. Kako je Instagram već godinama pravi rasadnik trendova, čini se da ništo ne može da postane popularno dok ne dobije i svoj hešteg.

Foto: www.brightside.me

Na Instagram platformi osvanuo je još jedan novi trend, ovoga puta iz oblasti stilizovanja obrva. Naime, pojedine blogerke smatraju da je ovo pravi period da što manje stilizuju svoje obrve, odnosno da puste dlačice da porastu bez intervenisanja pincetom. Rezulat toga dobio je i svoj hešteg − unibrowmovement!. Dok je za neke ovo bila sasvim logična reakcija na aktuelnu situaciju izazvanu širenjem virusa korona, kada više vremena provodimo u svojim domovima nego obično, postoje i oni koji smatraju da žene ovako izgledaju kao da ne vode računa o svom izgledu.

Španska trep pevačica i vrlo uticajna ličnost u svetu mode, Rozalija, dala je legitimitet ovom trendu kada se u jednom od spotova pojavila sa obrvama u njegovom stilu. Nakon toga, žene su počele masovno da preferiraju ovaj ekscentrični trend. Ko bi rekao da će stil čuvene Fride Kalo nakon pola veka ponovo ugledati svetlost dana i postati jedan od aktuelnijih trendova.

Izvori: mogujatosama.rsnoizz.rs.

moda i stil,UNIBROW,trend,OBRVE,lepota,instagram,Stilizovanje,zabava,zabava i muzika,moda,stil,karantin,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.