Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Ove sezone obojite svet u roze

Emilija Miliev 20.4.2021. Komentari

Prošlu godinu smo proveli u nekoj ležernijoj i prijatnijoj odeći neupadljivih boja, ali nam ova sezona donosi uzbudljivije trendove, daje nam prostora i motiviše nas da se ponovo poigravamo bojama. Zato floskula za ovu godinu glasi: misli ružičisto, obuci ružičasto, prošetaj ružičasto.

Foto: www.pinterest.com/atlanticpacific/

Roze boja će biti jako popularna ove godine, zato ne oklevajte da je dodate i na taj način osvežite svoj ormar. Neretko se dešava da ova boja ipak nije među najomiljenijima, jer se pre svega smatra da je namenjena devojčicama. Ipak, vreme je da se prevaziđu stereotipi, jer roze boju mogu da ponesu svi i da pri tom zagarantovano budu u trendu ove sezone. Modni dizajneri su, posle teške i naporne godine, na velika vrata sa zadovoljstvom i oduševljenjem, modi vratili vedrinu, duh i atraktivnost. Prvobitno se roze boja pojavila na modnim pistama, a kasnije su počele sve devojke da je nose i odećom pune ormare ovom bojom, u svim mogućim nijansama. Što drečavije to bolje, ali postoje i one nežnije nijanse roze boje, koje jako lepo stoje nekim svetlijim tonovima ili tamnijim bojama odeće.

Roze boja je kao bela, može se kombinovati uz bilo koju boju i bilo koji komad odeće, od onih neupadljivih boja do onih iskričavih, veselih, kao što su  žuta, plava, crvena i ljubičasta. Kombinacija sa žutom bojom, biće pravi vesnik toplijih dana, a takođe predstavlja i savršenu kombinaciju za cvetne haljine. Takođe, odlična kombinacija bi bila da pomešate odeću sa istom bojom, ali u različtim nijansama, od najsvetlije do najtamnije boje, na način da od svoje odeće dobijete lagani ombre. Prednost je što stoje svim ženama sa bilo kojom bojom kose i tena. Još jedan poseban trend leta biće i suknja u roze boji. Jedna roze suknja, neki ležerniji nakit, udobne potpetice i već ste spremni za izlazak.

Izvorimagazin.novosti.rszenskimagazin.rsmagazin.novosti.rs

 

 

moda i stil,trend,proleće,leto,roze boja,Kombinacija,Dizajneri,odeća,žuta,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.