Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Sve što je potrebno za savršen Street Style

Anđela Petrović 17.4.2018. Komentari

U uličnom stilu zapravo otkrivate svoje pravo lice, vašu kreativnost, inspiraciju, maštovitost, kao i to koliko volite modu. Ne plašite se da budete svoji. Evo nekoliko saveta za savršen Street Style.

www.graziadaily.co.uk

Moda je dobar način da se zabavite. Mašta i hrabrost da pratite svoj osećaj i budete ono što jeste, prvi je korak ka savršenom stilu. Ona je samo igra. Ne plašite se isprobavanja novih stvari. Sve dok se osećate prijatno, samo napred. Detalji su, uglavnom, najvažniji. Sitnice za koje ste mislile da niko ne primećuje, mnogo znače. Upotpunjuju vaš izgled, počev od šnalice na glavi do pete.

Ne dopustite da vas vreme ograničava. To što napolju pada kiša, ne znači da pada i vaša volja za dobrim stilom. Dan možete popraviti kupovinom novog kišobrana, koji će se slagati sa vašim omiljenim pantalonama. Ukoliko su cipele neudobne, zaboravite na savršen ulični izgled. Samouverenost i sreća leže u udobnoj obući. Ovi faktori dopinose energiji kojom zračite dok šetate ulicom.

Aksesoari su, takođe, jedna od bitnijih stvari. Obična marama, koja vam se slaže sa bojom očiju, ogrlica, prsten, sat, kačket ili šešir koji će upotpuniti vaš izgled od velikog su značaja za stajling. Dajte pečat svom stilu.

Za kraj − devedesete su se ponovo vratile. Moda se stalno vrti u krug, a možda top majica iz mladosti vaših majki čeka na vas. Snađite se.

Izvori: www.grazia.rs ; wannabemagazine.com

Street Style,saveti,moda,stil,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.