Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Trend holografskog farbanja kose

Marija Đorđević 13.6.2017. Komentari

Počev od holografskih noktiju, holo boje su se proširile i na odeću, modne dodatke, a sada već i na kosu. Ovaj modni trend zavladao je društvenim mrežama. Sada se eksperimentiše sa raznim bojama, poput ljubičaste, roze, plave i zelene koje su aktuelne već nekoliko sezona. Holografsko bojenje kose je i te kako u trendu i definitvno će obeležiti leto.

www.theawesomedaily.com

Trend se najpre pojavio u frizerskom salonu Ross Michaels u Vašingtonu, koji je prvi uveo u ponudu ovaj način farbanja. Frizeri ovog salona stvorili su metalik efekat tako što su kombinovali srebrne nijanse sa nijansama plave, lavande, kao i pink i jarko plave. Mešanjem ovih pastelnih nijansi postiže se dinamična boja koja s jedne strane deluje prozirno, dok joj u isto vreme nijanse koje se prelivaju daju sjaj. Za ovakav poduhvat potrebna je smelost, a na društvenim mrežama možemo videti gomilu fotografija ovakvih frizura.                                                                                     

Godinama su popularni holografski lakovi za nokte, čija potražnja ne opada. Preporučuju se lakovi mađarskog brenda Moyra. Naime, oni se razlikuju od većine ostalih holografskih lakova koji su samo puni šljokica. Osim toga, kvalitetni su, retki, lako se mažu i brzo suše. Pored manikira, holografski trend se proširio na šminku i kosu, a dizajneri su obojili sve komade u srebrnu i zlatnu koje se prelivaju u druge boje.

Izvori: grazia.rs, jolie.hr, lepotaizdravlje.rs, zenskimagazin.rs, beautybangtheory.com.

kosa,holografsko bojenje,moda i stil,trend,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.