Soul autor Marko Louis u Banovini

Tijana Milenković 2018.
Komentari

U okviru regionalne koncertne turneje pod nazivom Beskraj tour by Barcaffe, autor soul muzike Marko Louis održaće samostalni koncert u Dvorištu Univerziteta 14. septembra. Početak koncerta zakazan je za 21 čas.

Foto: Ivan Miladinović

Nakon nastupa na prestižnim festivalima kao što su Exit, Sea dance, Demo Fest i Spancir fest, Marko Louis će obradovati i nišku publiku koncertom u Banovini, na kome će premijerno izvesti svoju novu pesmu Kad je noć. Marko Stojanović ima dva studijska albuma, a u pripremi je i treći koji će izaći do kraja ove godine, a nosi naziv Euridika. Svoj treći album izdaće za izdavačku kuću Lampshade Media, sa kojom je sarađivao i na prethodnom albumu Beskraj. Pored CD izdanja, album će biti objavljen i u LP formatu. Marko Louis je poznat po mnogim svojim pesmama, neke od njih su: Pada noć, I need you in my life, Shine on me, Đelem đelem i druge, a sa Božom Vrećom je snimio i duet pod nazivom Pašana.

Cena ulaznica za koncert po pretprodajnoj ceni je 500 dinara, a možete ih kupiti onlajn putem mreže Gigstix i u Vuklan knjižarama u gradu.

Ključne reči: Marko Louis , soul , Banovina , dvorište univerziteta , turneja , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.