Podelite film i osvojite ulaznicu za Exit

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Exit Tribe festival biće održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Svi koji na Fejsbuku podele film pod nazivom Exit Freedom uz hashtag #EXITfilm mogu da osvoje vredne nagrade, od ulaznica do bekstejdž propusnica.

Foto: www.exitfest.org

Ovaj kratki film predstavlja svojevrsno premotavanje uzbudljivih trenutaka sa prošlog Exit festivala. Uloge tumače mladi glumci sa novosadske Akademije umetnosti: Đorđe Mitrović, Nikolina Vujević, Nenad Popović, Anica Petrović, Nevena Nerandžić i Ognjen Nikola Radulović, dok režiju potpisuje Jelena Mitrović, a montažu Lazar Nikolić. Film vodi kroz muzički lavirint od preko 40 bina širom Tvrđave, gde su nastupale svetske zvezde, kao što su SevdalizaMigos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Alice Merton, Martin Garrix, Fever Ray, French Montana, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Dog Eat Dog, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens i mnogi drugi.  

Na Exit-u će i ove godine nastupiti stotine izvođača iz svih delova sveta, a neki od njih su The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo, Sofi TukkerTarja, The Selecter, Atheist Rap, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total ChaosUz svaku kupljenu ulaznicu na poklon se mogu dobiti ulaznice i za festivale Sea Star i Sea Dance. Akcija važi za sve one koji su već kupili kartu, kao i za one koji svoju ulaznicu kupe do 15. januara.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 6.490 dinara putem sajta exitfest.org, ali i na više od 40 prodajnih mesta u preko 20 gradova širom Srbije. U prodaji je i ograničen broj turističkih paketa po ceni već od 69 evra. 

Ključne reči: exit festival , exit 2019 , film , exit tribe , muzika , zabava , Novi Sad ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.