Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

PostaNI i ti PozitivNI volonter

Marija Janković 1.4.2019. Komentari

Muzički festival PozitivNI raspisuje javni konkurs za volontere u okviru ove manifestacije koja počinje 30. maja i završava se 2. juna. Svoje prijave najkasnije možete poslati do 15. aprila.

Foto: www.facebook.com/pozitivni.kao.nekad

I ove godine festival PozitivNI pruža priliku da kao volonteri budete deo ovogodišnjeg četvorodnevnog festivala koji će se održati u parku Čair i Dušanovoj ulici. Svi potencijalni volonteri pri prijavi moraju ispunjavati sledeće uslove: moraju da imaju minimum 15 godina starosti kako bi konkurisali za volonterski program, poželjno je biti kreativan, vedar, nasmejan i spreman da deliš svoje ideje. Ono što volonteri dobijaju, osim zabave i interesantnog iskustva, jeste: sticanje novih veština, stvaranje prijateljstva, dobar provod, volonterski paket koji sadrži majicu, hranu, osveženje, volonterski sertifikat i iznenađenje festivala. Kandidati koji prođu primarnu selekciju biće pozvani isključivo putem mejla na individualne intervjue, a najkasnije 10 dana od dana završetka prijava. Intervjui će biti organizovani sredinom maja meseca 2019. godine.

Sektorske pozicije za volontiranje na festivalu su:

Marketing – promovisanje festivala, obavljanje poslova vezanih za promociju festivala pre samog festivala i na festivalskom prostoru;
Host publike – pruža pomoć učesnicima i gostima festivala na samom festivalskom prostoru;
Host muzičara – doček muzičara, pružanje potrebne pomoći i podrške muzičarima na samom festivalskom prostoru;
Logistika – logistička priprema događaja i podrška tokom trajanja festivala;
Press – izveštavanje o svim događajima sa festivala na licu mesta, uređivanje sajtova i objava na društvenim mrežama organizatora;
Ketering služba – Obavlja aktivnosti vezane za osveženje i ishranu učesnika festivala;
Radionica – Obavlja aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica.

Broj volontera ograničen je na pedeset, svoje prijave šaljete putem formulara. Za sve ostale informacije posetite fejsbuk stranicu festivala ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Slogan festivala je Sve je moguće kad smo PozitivNI!

PozitivNI festival,Volonter,muzika,volontiranje,konkurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.