Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

RadosNI i AlternativNI na festivalu PozitivNI

Aleksa Anđelić 19.5.2019. Komentari

PozitivNI festival za 1. jun spremio je celodnevni program u Čairu. Od 10 časova festival će biti posvećen najmlađima, dok će od 18 sati krenuti muzički deo večeri.

Ničim izazvan / Foto: Jovana Živanović

Dečije radionice, bioskop, horovi, bendovi i animatori od 10 do 15 časova ispunjavaće želje najmlađih posetilaca RadosNI dana na festivalu PozitivNI. Razni performansi i plesači biće u parku sa ciljem da pokenu mališane.

Za odrasle postoji Alternativa. Niški bend Helium nastupiće od 18 časova, dok će od 19 sati jendočasovni koncert imati Hazel, takođe sastav iz Niša. Nakon njih, od 20 časova, nastupiće još jedna niška grupa Proces. Popularni beogradski sastav Ničim izazvan imaće svoj nastup od 21 čas, dok će u 22.20 nastupiti Lollobrigida iz Zagreba. Pevačica Bojana Vuntrišević zabavljaće publiku od 23.30. Makedonski bend KI nastuiće 45 minuta nakon ponoći.

Treći dan festivala posvećen je modernoj umetnosti, pa će to biti pravo mesto sa se posetioci upoznaju sa umetnošću tela i uličnom umetnošću, stripovima i grafitima, da uživaju uz alternativni ples, hip-hop i džez balet. Od 18 časova do 2 sata biće otvorene radionice i izložbe savremene/altenativne umetnosti.

Ulaz je slobodan.

muzika,POZITIVNI,PozitivNI festival,radosni,alternativni,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.